Flip book element

Al Fateh JUNIOR Suplemen Kecerdasan Minda Anak-Anak

RM35.00

 

Sesuai untuk kanak-kanak seawal usia 6 bulan sehingga remaja berusia 25 tahun. Cara pengambilan adalah sebanyak 3 kali sehari pada waktu pagi, petang dan malam. 1-3 biji sehari.

AL-FATEH JUNIOR pastil buah-buahan yang sedap dan enak pasti menjadi kegemaran si Manja. Al-FATEH JUNIOR gula-gula minda yang berbeza dengan gula-gula biasa.

Dengan AL-FATEH JUNIOR, Makin Kunyah Makin Genius.

Categories: , , Tags: ,
Read more

Al Fateh GOLD Suplemen Kecergasan Minda Dewasa

RM45.00

Kelebihan Sinergi Campuran Al-Fateh

Buah Zaitun telah disebutkan di dalam Al-Quran mempunyai keistimewaannya dalam dunia perubatan. Buah zaitun berfungsi sebagai penambah zat makanan, mencuci dan membaik pulih perut dan menjadi penawar racun. Buah Zaitun juga bagus untuk pesakit gastrik dan juga yang mengalami kegagalan fungsi buah pinggang.

Buah Delima kaya dengan anti-oksidan, Vitamin B, C, K dan Mangenese yang diperlukan untuk menjalankan setiap fungsi sel dan organ dalam tubuh. Buah ini juga mengandungi kadar fosforus, magnesium, kalsium, zink dan zat besi yang tinggi. Manakala, kandungan lemak dan kolestrol dalam buah ini sangat sedikit.

Buah Tiin juga tinggi dengan kandungan zat besi, Omega3 dan Omega 6, yang membantu pembentukan sel darah merah, mencegah penyakit jantung, darah tinggi, mengawal kadar gula dalam darah serta mengeluarkan batu karang.

Buah kurma mempunyai pelbagai khasiat dan kegunaan. Buah kurma tinggi dengan serat dan rendah lemak serta kaya denga zat besi, kalsium, fosforus, sodium, potassium, vitamin A, C dan niasin. Buah kurma baik untuk ingatan yang kuat, bagus untuk ibu yang sedang hamil dan membantu merawat masalah sembelit.

Luban merupakan makanan Sunnah yang kurang mendapat perhatian namun getah yang dihasilkan melalui rekahan pokok ini mempunyai banyak khasiat untuk kesihatan. Antara khasiat luban adalah ia membantu merawat penyakit lupa dan mengelakkan penyakit nyayuk, menguatkan penglihatan, membantu melawaskan sistem penghadaman, menghilangkan masalah kahak, mengeluarkan angin dalam badan serta melawaskan pembuangan air kecil.

AL-FATEH GOLD sangat disarankan kepada golongan dewasa dan warga tua kerana bahan yang terkandung di dalamnya menguatkan lagi tahap kesihatan tubuh badan.

Cara pengambilan AL-FATEH GOLD adalah 1 kali sehari pada waktu pagi sebelum sarapan . AL-FATEH GOLD bukan gula-gula biasa!

Categories: , , Tags: ,
Read more

Ubat Kencing Manis Optimove

RM250.00RM190.00

Sebahagian besar orang ramai tertanya-tanya kebenaran kenyataan bahawa kencing manis tidak boleh dirawat dan hanya boleh dikawal.

Persoalannya, adakah masih ada kemungkinan untuk ditemui penawar yang sesuai?

Ya, kerana itulah kami terpanggil untuk berkongsi mengenai perjalanan kami dalam mencari solusi terbaik bagi mengatasi masalah dihadapi sebahagian besar penduduk dunia ini.

Cubalah hari ini & atasi masalah Anda dengan campuran herba yang diamalkan oleh masyarakat purba sejak ribuan tahun!

Categories: ,
Read more

Ubat Buasir Cara Kampung

RM40.00

Digunakan 5 biji pagi dan 5 biji malam.

Bagi mendapatkan kesan yang optimum sebaik-baiknya banyakkanlah minum air putih, sementara waktu kurangkan dahulu minum air manis berasaskan gula putih, gunakan tandas cangkuk elakkan tandas duduk kerana tandas cangkung lebih membantu najis keluar dengan lancar..

Categories: , Tags: , ,
Read more

Create a Flip Book for any product category. You can also select custom posts.